Familien bag Sunde Fristelser

image

Velkommen til Sunde Fristelser

Hej og velkommen til Sunde Fristelsers muntre køkken.

Vi skriver om den mad vi spiser.

Vi har den holdning, at mad skal smage godt, og se indbydende ud. For vi lægger stor vægt på, at mad skal være nydelse. Vi synes at et måltid skal være et rart og givende samlingspunkt i vores familie.

Vi spiser mad med mange grøntsager og sunde fedtstoffer. Mad med få kulhydrater, den er glutenfri, da vi voksne ikke spiser produkter af korn. Der er ingen tilsat sukker og vi undgår helst forarbejdede fødevarer. Altså sund mad, lavet fra bunden.

Sund mad med masser af grønt

Nogle kalder den mad, vi spiser for LCHF eller low carb, hvilket hentyder til, at der er få kulhydrater i maden og at der til gengæld er mange af de sunde naturlige fedtstoffer. Vi kalder det selv for ‘sund mad med masser af grønt’. Det er for os en kost der giver ro i maven, stabil vægt og stabilt blodsukker. Du kan læse mere om det her.

Familien bag sunde fristelser

Vi er en familie på 4 – mor og far og to skolebørn på 10 og 14.

Af de to voksne, har flere af os en sundhedsfaglig uddannelse. Til dagligt arbejder vi dog primært indenfor andre områder som IT og administration. Men når vi får fri…

…så tager vi forklæderne på, for vi kommer IKKE udenom, at vi er nogle mægtig begejstrede køkkenamatører.

Vi bruger sjældent madopskrifter, andet end til inspiration, for vi kan ikke lade være med liiiige, at prøve at gøre det lidt anderledes. Det er måske også derfor, vi aldrig kommer til at lave helt den samme ret flere gange, da opskrifterne efterhånden udvikler sig, igen og igen. Så vi synes det er lidt sjovt, at prøve på at få skrevet nogle af vores mange opskrifter ned. Det er det vi gør, her på bloggen.

Når vi er i køkkenet, så bliver vi heldigvis godt hjulpet og fornemt suppleret af vores to skolebørn, der er autodidakte smagsdommere, begynderkokke, idémagere samt, som deres forældre, latente skabsbloggere.

Vi elsker at udforske nye retter -der smager, lave mad -der smager, spise mad -der smager, eller gerne alle tre ting, på næsten en gang :-)

Der er høj musik i vores køkken og der bliver ofte spillet luftguitar med råkostjernet og sunget kor med gulerødderne som mikrofon, når der laves mad.
Det er, ved nærmere eftertanke, kun ved opvasken at vi aldrig, sådan rigtigt, falder over hinanden i køkkenet…

Det vil glæde os meget, hvis du har lyst til at følge med på denne blog og lade dig friste og inspirere af vores køkkenudfoldelser.

Velkommen og velbekomme!

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *