Fyld dit basislager med LCHF varer op nu

Har du brug for at få dit basislager af LCHF varer fyldt op, så kan du stadigvæk nå at spare lidt penge her i januar måned.

Det kan godt føles som om, at det er temmelig dyrt, at begynde på en ny livsstil, som LCHF.

I virkeligheden, så handler det mest, om at få sit basislager fyldt op af specialvarerne, der passer til din nye livsstil.

De specialvarer vi bruger på LCHF, de holder i væsentlig længere tid, i forhold til de madvarer du traditionelt har været vant til at bruge. For du bruger dem typisk mest i weekenden, og i mindre mængder.

Vi  går selv meget på tilbudsjagt, da vi ikke vil bruge mere end højest nødvendigt, på de lidt dyre specialvarer.

Her faldt vi over et januartilbud hos Med24, som du stadigvæk kan nå, at være med på. Jeg synes at der er gode penge at spare, hvis du skal have lageret fyldt op. Vær opmærksom på, at du som medlem hos med24 herudover optjener 5 % i bonus, som du kan bruge ved et evt. senere køb.

Vi faldt bla. over disse LCHF varer på deres januar udsalg.

Sukrin gold som svarer lidt til brun farin eller rørsukker. Det er dog den sukkererstatning, der smager bedst, så hvis du kun vil købe en slags, til at begynde med, så er det den jeg vil anbefale.

sukrin som svarer til det hvide almindelige sukker.

Chiafrø det sunde lille frø, der er smækfyldt med protein, fibre og omega3 fedtsyrer. Brug det til bagning, grød, som fortykningsmiddel i din madlavning, eller som drys på din yoghurt sammen med en håndfuld blåbær.

WHerudover har de mange andre gode LCHF varer, ofte til konkurrencedygtige priser.

Vi fandt også et rigtig godt tilbud hos Bodylab, på deres superfood zero drops, som du bla kan bruge i din konfekt, desserter eller i din æggelatte læs mere om den her.

Hvis du kigger under deres superfood kategori, finder du også mange gode produkter til dit LCHF køkken, fex mandelmel, kokosmel, kakaonibs og kokosolie.

Det er desuden også her, du køber lowcarb proteinpulver, hvis du ellers er til den slags. Proteinpulver er nemlig som sådan ikke LCHF, men i konfektkugler er varianten med chokolade et must.

Desuden forhandler Bodylab et alternativ til den kendte fibersirup, med det samme indhold, nemlig Isomalto-oligosaccarider.

Herfra vil vi blot ønske dig en skøn weekend.

Kærlig hilsen

Rose/webmaster

Siden indeholder affiliate links til forhandlere af LCHF-varer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *